Pelistrategiat

Pelistrategiat

Yksi peli

Itse strategia on hyvin yksinkertainen. Sen käyttämiseksi sinun ei tarvitse jotenkin valmistella tai tehdä monimutkaisia ​​matemaattisia laskelmia. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita mikä tahansa paikka ja tehdä siitä vain yksi peli korkeimmalla mahdollisella nopeudella. Voiton tapauksessa sinun on tehtävä päätös: jatka pelaamista tällä korttipelillä alhaisemmilla korkoilla, mutta vain voitetulla rahalla, tai siirry seuraavaan koneeseen. Jos päätät jatkaa pelaamista, niin se tulisi tehdä vain varoilla, jotka voitettiin ensimmäisessä pelissä! Jos et ole onnekas ensimmäisen kierroksen aikana, sinun on heti mentävä toiseen peliautomaattiin ja aloitettava alusta uudestaan.

”Yksi peli” ilmestyi yhdestä suositusta mielipiteestä, jonka mukaan ensimmäinen spin on usein voittava. Tämä strategia on täydellinen uhkapeleille ja riskialttiille pelaajille, jotka eivät pelkää tehdä suuria vetoja. Ja jatkuvasti siirtyminen yhdestä paikasta toiseen on erittäin mielenkiintoista ja ei tylsää.

Kana

Pelin käyttäjien käyttäytyminen tätä pelitapaa käytettäessä muistuttaa jonkin verran kanaa, joka juoksee jatkuvasti pihan ympäri etsimään ruokaa. Vain hän ei etsi ruokaa, mutta onnea!

Tämän strategian pääkohde on, että pelaajan ei tulisi pelata samaa korttipaikkaa useammin kuin kerran yhdessä istunnossa. Ja vielä yksi tärkeä seikka: ”kanaa” voidaan käyttää tehokkaasti samanaikaisesti muiden strategioiden kanssa. Tämä ominaisuus on tehnyt tästä pelimenetelmästä erittäin suositun.

Pelin, joka pelaajan on tehtävä, on päättää vedon koosta tai kierrosten määrästä, jonka hän tekee yhdellä korttipaikalla. Panoksen lopussa sinun on siirryttävä toiseen paikkaan. Jatkossa paluu aiempiin koneisiin ei ole enää mahdollista riippumatta siitä, jätitkö sen voitollisella vai punaisella.

Ylös portaita

Tämä järjestelmä on erittäin suosittu kryptopeleissä. Monet pelaajat ovat varmoja siitä, että peliautomaatteja voidaan käyttää usein voittamaan voittava sarja. Koko menetelmä perustuu tähän vakaumukseen.

Ensin sinun on päätettävä pelipaikasta ja mikä tärkeintä – minimipanoksella. Jos menetät spinin, sinun on toistettava se. On myös tarpeen säätää, että varat riittävät useaan käyntiin. Kun voitat spinin, seuraava veto pitäisi kaksinkertaistaa. Nosta sen koko tasolle, jolla pelaajallä on varaa. Jos pelaaja onnistuu tarttumaan voittoaaltoon, hänen lopullinen voitto voi olla melko merkittävä.

Strategian pääkohta on, että suuret vedot tehdään niiden varojen kustannuksella, jotka voitettiin aiemmin tässä koneessa. Ammattilaispelaajat huomauttavat, että “Up the Steps” -aktivaa käytetään myös aktiivisesti pelissä tavallisessa ja bitcoin-ruletissa.

Sik sak

Pelurilaiset ovat erittäin ihastuneita liikkumaan usein peliautomaatista toiseen pysähtymättä liian kauan kaikille. Tämä strategia määrää tämän. Ammattilaiset eivät edes pidä Zig-Zagia erityisenä taktiikkana. Pikemminkin se on tapa vain pitää hauskaa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden voittaa.

Strategian laatijat olivat varmoja siitä, että jokaisella korttipaikalla on yksilölliset asetukset ja oma toimintaperiaatteensa. Vaihtamalla jatkuvasti pelipaikkaa, muutat asetuksia. Tämän ansiosta on olemassa mahdollisuus rikkoa iso jättipotti. Tässä menetelmässä pääpaino on onnellisuudessa. Toistaessaan toistuvan pelin, pelaaja lisää mahdollisuuksia olla koneen takana, joka on tällä hetkellä valmis maksamaan suuren voiton.

Tässä strategiassa on tärkeää muistaa, että siirtyminen on tehtävä ajoissa, sinun ei tarvitse pysyä yhden peliautomaatin takana liian kauan. Ei ole myöskään syytä pelata erittäin suurilla tahdilla. Strategia toimii tehokkaasti vain, jos teet pienen määrän pieniä vetoja mahdollisimman monelle koneelle.

Sateenvarjo

Tämä strategia on yksi ammattipelaajien suosituimmista pelaajista. Se on yhtä merkityksellinen online-rahapeleissä, jotka koskevat bitcoineja ja oikeita rahaa, samoin kuin oikeassa, ”live” kasinossa. Jotta järjestelmä toimisi mahdollisimman tehokkaasti, sinun on noudatettava selkeästi sen ohjeita ilman poikkeamia.

Tärkeintä on nostaa ja laskea määräajoin tietyllä järjestyksellä. Kaikkia yleisiä suosituksia on melko vaikea hahmotella, koska melkein kaikki täällä riippuu olemassa olevasta bankrollista. Taktiikat voivat olla joko erittäin aggressiivisia tai konservatiivisia.

Alussa on tärkeää määrittää minimipanos. Pelin aikana se sitten vähenee, sitten kasvaa. ”Sateenvarjossa” on erittäin tärkeää vastustaa jännitystä. Vedot on tehtävä valitusta strategiastrategiamallista riippuen myöhemmällä vaiheen vaihdolla. Esimerkiksi konservatiivinen järjestelmä 1 dollarin vedolle näyttää tältä: 1, 1, 1, 1, 1, 2, 2, 2, 3, 3, 3, 4, 4, 5, 4, 4, 3, 3 , 3 jne. Aggressiivinen järjestely tapahtuu ohittaen yksi askel ja antaa sinun saavuttaa maksimimäärä nopeammin.

Tyhjät selät

Tämä pelimenetelmä tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden laskea kierrokset, jotka eivät tuo hänelle voittoa. Tärkeintä tässä on, että sinun on vältettävä halua palata takaisin ja voida pysähtyä tarkasti pyörityksessä, mikä alun perin oli ehdottomasti määritetty.

Ennen kuin aloitat pelin, sinun on määritettävä selvästi itsellesi, kuinka paljon voit hävittää tietyssä kolikkopeleessä. Juuri pyöritysten lukumäärä osoittautuu voittavaksi. Periaatteessa kaikki tämä on tehtävä ennen tämän järjestelmän käyttöä. Emme tee mitään korotuksia tai vähennyksiä tässä strategiassa: kaikkien vetojen on oltava samat.

Kassasta riippuen on suositeltavaa valita pyöreä lukumäärä kierroksia, esimerkiksi 20 tai 30. Tietenkin, saat paljon enemmän kierroksia, mutta sinun on tärkeää laskea täsmälleen ne, jotka eivät tuottaneet rahallista palkkiota. Kun ilmoitettu numero on saavutettu, sinun on siirrettävä tästä peliautomaatista toiseen.

Pelaa ja juokse

Tässä pelijärjestelmässä kaikki on hyvin yksinkertaista: Heti kun hedelmäpeli lakkaa antamasta rahaa, pelaajan on vaihdettava toiseen ilman hidastumista. Uhkapeleissä tietenkin paljon riippuu rahapelitoiminnan ahneudesta. Mutta paljon riippuu pelin osallistujista itse.

Aluksi sinun on päätettävä, kuinka monta kierrosta aiot tehdä, ennen kuin poistut pelisivustolta. Yhtä tärkeää on määrittää vedon koko oikein. Tässä strategiassa se pysyy ennallaan. ”Play and Run” -taktiikan kirjoittajat suosittelevat, että teet korkeintaan 15 pyöritystä yhdelle korttipaikalle. Voit nostaa tämän luvun mukavaan arvoon. Tärkeintä on lähteä ajoissa, kun teet tämän kierroksen määrän. Aloittelijat saattavat kohdata ongelmia, koska he eivät osaa arvioida riskejä oikein.

Tämän strategian älykkäällä käytöllä automaattien epäonnistuneiden lähestymistapojen määrä voidaan vähentää minimiin. Ensinnäkin, kaikki riippuu nimettyjen kassarajojen pätevästä suhteesta ja kiertojen lukumäärästä.